Hola amigues i amics!!! Aquí us informarem de totes les notícies i també us farem partícips de totes les activitats que es duran a terme al VOSTRE estimat local vilassarenc.

dimarts, d’octubre 13, 2009

EL 1001 FA 2 ANYS!!!!! MIREU QUINA FESTA MAJOR QUE TENIM!!!!


Estimades i estimats amics milunians...

Com passa el temps!!!!

JA FEM 2 ANYS!!!!!

I com no, ho volem cel·lebrar amb vosaltres tal i com ho sabem fer, amb un bon grapat d'activitats. Podriem dir que aquesta és la nostra FESTA MAJOR.

Per començar, divendres 16 d'octubre a les 23h: El nostre amic ARGAMBOY ens posarà musiqueta d'aquella ben bona que punxa (nu-funk & rare beats), aquella que ens agrada per a fer aspagats al meravellós terra del 1.00ú.

Dissabte 17 d'octubre, gran nit intensiva d'activitats. Començarem a les 21h amb els amics de "El Nagual" que ens representaran titelles zapatistes. Aquí teniu una breu sinopsi:
Mentre se sent la ràdio de les comunitats indígenes zapatistes "Radio Insurgente", amb música, cançons i explicacions de la situació de les comunitats, de la dona, etc. es desenvolupa una escena costumista, amb titelles realistes d'una dona fent tortilles, un home que arriba carregat de la milpa... creant un ambient màgic.

Tot seguit, la Rosa Sánchez ens farà viatjar a l'Amèrica Llatina una gran aventura humana i musical.

Per acabar la nit màgica del dissabte, tornarà el "Comandante Rock" un gran "anartista" que ens va fer passar una gran estona ara fa uns mesos. Recordeu que ell mateix es definia com un cantant de rock amb una fusió dels esperits revolucionaris de Jim Morrison, Jesucrist i Che Guevara.

EL Diumenge 18 d'octubre, enguany l'hem plantejat com una tarda de diumenge acollidora i casolana ... on tothom que vingui tindrà xocolata amb melindros (gentilesa de Teresa Maria Audet). Al mateix temps, triarem el curt que vàrem grabar ara fa 2 setmanes i mirarem altres curtmetratges dels nostres amics BIRIRBIP PRODUCCIONS!

VOLEM FER UNA GRAN FESTA I LA VOLEM FER AMB VOSALTRES!!!!

US HI ESPEREM!!!!! PER MOLTS ANYS 1001!!!!