Hola amigues i amics!!! Aquí us informarem de totes les notícies i també us farem partícips de totes les activitats que es duran a terme al VOSTRE estimat local vilassarenc.

dijous, d’abril 23, 2009

ATENCIÓ MILUNIANS/ES ...DIJOUS 30 D'ABRIL, a les 22 h, CONCERT DE COMANDANTE ROCK!!!!


Comandante Rock és un cantautor rockero i poeta anarco de la Figuerosa (a la Segarra històrica). Durant una dècada va ser l’ànima del grup de rock lacetà Alquimistes Folls (1992-2002) i en l’actualitat és un dels organitzadors i portaveu del festival Figa Rock. Des de 2003 porta la seva peculiar revolució en directe amb poemes i cançons de lletres àcides i impulsives, que visionen tant la brutalitat del sistema, com els conflictes entre classes o l’amor ambiciós.

Comandante Rock és un activista contracultural. Un artista anarquista, un anartista!, que canta en favor de l’amor passional i la llibertat desenfrenada, i en contra de la injustícia i la hipocresia socials. Els seus directes són sempre imprevisibles i, com a bon anartista que és, s’adapta a tot tipus d’espais i situacions. Ofereix diferents espectacles i formacions, que van des de la poesia i la cançó d’autor més intimista i propera, fins a la banda de rock en essència pura.

Es fa acompanyar en directe pel seu psicòleg personal i amic, el mític i místic guitarrista Emili Baleriola. El Comandante i Baleriola es van conèixer a finals de 1997 en un bosc del Montseny. Durant l’estiu de 1998 van treballar plegats en el que seria el primer enregistrament d’estudi dels Alquimistes Folls, Lacetània Rock. Després vindrien dos treballs més el 2000 i el 2001 en els que Baleriola tornaria a participar com a productor, tècnic i músic convidat. Per no perdre els orígens, també l’acompanya a la bateria i les percussions Sisco Ayala, un amic de la infància, antic baterista dels Alquimistes Folls i membre de l’organització del Figa Rock.

Podeu trobar tota la informació i més a www.comandanterock.org.