Hola amigues i amics!!! Aquí us informarem de totes les notícies i també us farem partícips de totes les activitats que es duran a terme al VOSTRE estimat local vilassarenc.

dimarts, de juliol 01, 2008

DIJOUS 03 juliol a les 22h, TORNA EL JOVE CANTAUTOR MARC HERNANDEZ!!!

I torna amb més repertori seu, amb més versions, amb més qualitat i amb una nova guitarra acústica...Si nanes i nanos... EN SENTIREM A PARLAR!!!!D'aquí uns anyets haureu de barallar-vos per aconseguir entrades per veure'l...així que perquè no aprofiteu i veniu al 1001, que de moment hi cabem tots? Us hi esperem!!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

si no pc escrire pisara o dic aqiiiiiiii.ja q potsr...
xqxqxqxqxqxqxqxqxqxqxqxqxqxqxqxqxqxqxqxqxqxqxqxqxqxqxqxqxqxqxqxqxqxqxqxqxqxqxqxqxqxqxqxqxqxxqxqxqxqxqxqxqxqxqxqxqxqxqxqxqxqxqxqxqxqxqxqxqxqxqxqxxqqxqxqxqxqxqxqxqxqxqxqxqxxqxqxqxqxqxqxqxqxqxqxqxqxqxqxqxqxqxqxqxqxqxxqxqxqxqxqxqxqx!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(~... qina es la veguda mes forta x pendre)¿?
cantautor> cm no tinc idea teva música segur deu ser molt diver i alegre jejeje qe tinguis exit...
T--> shshshshshshshshsh siusplau.

Anònim ha dit...

Estic impacient per saber qui serà el client/a del mes.... ehh ehh amb foto inclosa!! nooo??

vull votar a l'esquesta, vull un blog actiu!!!!

k hi dieu??

Petonets